Toto KNVB Beker AJAX- Vitesse woensdag 9-2-2022 om 19.00u

Advertentie

We gaan weer bekeren, AJAX zal in deze kwartfinale Vitesse moeten verslaan om de halve finale te behalen.

AJAX

Bij AJAX gaat het vooral om het recente vertrek van Marc Overmars en hoe al het nieuws omtrent hem invloed zal hebben op de rest van de club. De oud technische directeur werd in de afgelopen maanden onderzocht omdat er meldingen waren binnengekomen van vrouwelijke (ex)collega’s die door hem zouden zijn lastig gevallen met berichten waaronder “dickpics”. Wie zijn functie zal overnemen is nog een groot vraagteken.

Vitesse

De Arnhemmers verloren de laatste twee Eredivisiewedstrijden waarin ze zes goals om de oren kregen en slechts één maal wisten te scoren, daarmee kunnen we zeggen dat ze niet in hun beste doen zijn. Er zijn dus kansen voor AJAX om er sportief toch nog een goede week van te maken door Vitesse te verslaan.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze nieuwe berichten? Meld je dan gratis aan bij onze berichtendienst en ontvang ze allemaal eenvoudig in je mailbox! Klik hier en meld je aan!

Scoreverloop:

Mogelijke opstelling AJAX: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Klaassen, Alvarez, Antony, Berghuis, Tadic, Haller

Reserve spelers: Daramy, Gorter, Rensch, Schuurs, Setford, Tagliafico, Taylor, Van Axel Dongel, Gravenberch

Scheidsrechter:

Nijhuis B.

Opmerkingen:

  • Stekelenburg Blessure
  • Klaiber Blessure
  • Kudus Blessure
  • Brobbey Blessure

Foto’s: ©AJAXZINE

Overige links:
Alle uitslagen Ajax
Programma Eredivisie
Programma Champions League

 

 

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*