Tete over contractverlenging: “Dat laat ik aan Raiola over”

Advertentie

Kenny_Tete_220X240In een groot interview met Het Parool gaat Kenny Tete in op zijn jaren in de jeugd van Ajax, doorbraak bij het eerste elftal, zijn contractverlenging en debuut bij Oranje. Zo geeft Tete aan dat hij op zijn 15de een flinke waarschuwing heeft gekregen van zijn jeugdtrainer Emond Claus. ‘Ik kreeg te horen dat ik weg zou worden gestuurd als ik er geen schepje bovenop zou doen’, aldus Tete.

De afgelopen periode heeft Tete geduldig moeten afwachten met Ricardo van Rhijn voor hem. In het interview  laat Tete zich voor eerst uit over een eventuele contractverlenging. “Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer Mino Raiola over. Ik ben erg gelukkig bij Ajax en ik lig vast tot 2018. Ik heb geen stappenplan en ik wil blijven. Ik kan me bij Ajax nog heel goed ontwikkelen, maar ik ga niet zeggen dat ik bijvoorbeeld tot mijn 24e blijf”, aldus Tete.

“Iedereen is anders en iedereen ontwikkelt zich anders. De ene speler heeft een jaar nodig, de ander drie jaar. En je kunt de voetbalmarkt ook niet voorspellen. Als er grote clubs komen, moet je geen transfer weigeren omdat je vindt dat je nog een of twee jaar bij Ajax moet blijven”, stelt de verdediger uit Amsterdam.

Foto: © OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*