Tegenstander PSV kent goede generale voor clash met AJAX

Advertentie

In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag 7 augustus om de Johan Cruijff schaal heeft tegenstander PSV dinsdagavond een goed resultaat neergezet.

Zij speelden in de voorrondes van de Champions League tegen het (voor ons wel bekende) FC Midtjylland uit Denemarken.In de eerste helft heeft PSV al order op zaken gesteld door de einduitslag van 3-0 toen al op het scorebord te zetten door goals van oa. Mandueke , Götze en Gakpo lijkt PSV al een behoorlijke stap gezet te hebben naar de volgende en tevens laatste voorronde van deze Champions League campagne waar het de winnaar van het duel Spartak Moskou- SL Benfica zal treffen.

 

AJAX dat zich rechtsreeks geplaatst heeft voor de Champions League zal pas tijdens de loting horen met wie zij in de poule komen te zitten.

Tijdens deze loting zal AJAX in pot 3 terecht komen dit doordat clubs als Juventus, Borrussia Dortmund en Liverpool alsnog de Champions League hebben gehaald én omdat PSG en Porto geen kampioen zijn geworden in eigen land.

AJAX speelt op woensdag middag nog een vriendschappelijk potje tegen het Engelse Leeds United FC wat vorig seizoen 9e eindigde in de Premier League en zal zich daarna gaan focussen op de Johan Cruijff schaal die om 20.00uur zal beginnen

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*