speelronde 8, Eredivisie AJAX -FC Utrecht 14.30uur 03-10-2021

Advertentie

Aankondiging Ajax - FC Utrecht 3 oktober 2021

Dit weekend staat de altijd beladen wedstrijd tussen AJAX en FC Utrecht op het programma, het duel dat eigenlijk om 12.30uur gespeeld zou worden zal nu beginnen om 14.30uur dit in verband met de Europese wedstrijden van AJAX.

FC Utrecht

Bij FC Utrecht draait het goed, na jaren zoeken naar een echte doelpuntenmaker lijken ze dit seizoen de goal wat makkelijker te vinden. Met de Griekse spits Douvakis die afgelopen drie wedstrijden steeds het net wist te vinden hebben ze dan ook weer eens een scorende spits in de gelederen. De coach Rene Hake heeft met hier en daar wat versterkingen zoals de van AJAX over gekomen Quinten Timber die dus zijn broer zal treffen een behoorlijk team. Ook oud verdediger Mike van der Hoorn die ook een verleden heeft bij AJAX is weer terug gekeerd in Utrecht.

AJAX

Bij AJAX zal het vooral zaak zijn Utrecht niet in het spel te houden, zo snel mogelijk afstand nemen op het scorebord zodat de wedstrijd niet een echte strijd word. Bij het uitblijven van een vroege afstand zal FC Utrecht altijd in de wedstrijd groeien en zich al vechtende staande weten te houden, zo ging het al zo vaak tegen AJAX. Of Coach Erik ten Hag nog gaat wisselen in zijn basis elf is vooralsnog onbekend, wij vermoeden daarom ook gewoon dezelfde opstelling als tegen Besiktas.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze nieuwe berichten? Meld je dan gratis aan bij onze berichtendienst en ontvang ze allemaal eenvoudig in je mailbox! Klik hier en meld je aan!

Scoreverloop:

  • 0-1 ‘Warmerdam ’76

Mogelijke opstelling AJAX: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley BlindEdson Álvarez, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch, Antony, Sébastien Haller, Dusan Tadic

Wissels: 

Mogelijke opstelling Utrecht : Paes, van der Maarel, van der Hoorn, Janssen, Warmerdam, Maher, Timber, Sylla, Ramselaar, Boussaid Douvikas

Wissels: de Keijzer, Oelschlagel, Balk, Benamar, Dalmau, Mahi, Mallahi, ter Avest, van de Streek, van Overeem, Zagre

Scheidsrechter:

Bas Nijhuis

Opmerkingen:

Overige links:
Alle uitslagen Ajax
Programma Eredivisie
Programma Champions League

Foto’s: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*