Samen met Ajax kampioen worden!

Iedereen wil graag winnen. Een wedstrijd, landstitel, beker of weddenschap: winnen is het allerleukste dat er is. Ajax Amsterdam zal zondag kampioen van Nederland zijn als het wint van De Graafschap, maar ook jij kunt zondag als winnaar uit de bus komen. Ajax verloor sinds december 2015 geen enkel duel meer en dus is de kans op drie punten in het laatste competitieduel van dit seizoen wel heel erg groot. Trainer Frank de Boer: “Je moet gewoon winnen van De Graafschap, dan is de titel binnen”, aldus de hoofdtrainer tegenover de NOS. “We hebben een hele grote stap gezet richting het kampioenschap, maar we moeten zondag dezelfde inzet tonen als de afgelopen wedstrijden. Normaal gesproken win je dan van De Graafschap. Ik heb er alle vertrouwen in”. Een snelle blik bij de verschillende bookmakers voor winst van Ajax laat zien dat een inzet van 25 euro op een overwinning kan oplopen tot een uitbetaling van ruim 30 euro: dat wordt dus dubbel feest.

Scoren op het juiste moment

Als een ware kampioen heeft Ajax zich door dit seizoen heen getoond op de momenten dat het moest. Met name de uitwedstrijd tegen PSV kan als breekpunt worden gezien, maar er waren meer beslissende momenten te noteren. Zo liet Vaclav Cerny zich afgelopen speelronde opmerken door de ban te breken in de wedstrijd tegen FC Twente. Het gaat er dus vooral om dat je scoort op het juiste moment: “Zenuwachtig was ik niet. Ik word niet zo snel zenuwachtig”, zei Cerny na afloop. Scoren op het juiste moment en spelen met je verstand zijn ook elementen die nodig zijn voor een succesvolle voorspelling op VoetbalGokken.nl. De kans op een hoge uitkering is het grootst als je ruim van tevoren je uitslag invult. Dit omdat er op dat moment het minste informatie beschikbaar is over de opstelling en eventuele blessuregevallen. Naarmate de wedstrijd dichterbij komt worden de odds meestal lager.

Vertrouwen in kampioenschap van Ajax

Spelers die het lukt om net als Cerny hun zenuwen in bedwang te houden en inzetten op het juiste moment pakken dan ook over het algemeen de hoogste uitkering. Uiteraard blijft het motto dat je verstandig, goed voorbereid en zonder al te grote risico’s moet spelen, maar dat doet Ajax ook altijd. Heb jij vertrouwen in een overwinning zondag? Laat dan zien dat je vertrouwen hebt in het kampioenschap voor onze club en doe je voorspelling. Want zoals elke Ajacied weet: als je niet durft, win je ook niks. Durf te denken zoals Ajax-spits Arek Milik en ga voor het maximaal haalbare: “We denken heel het seizoen maar aan één ding: kampioen worden.”

[advertorial][18+]

Foto: ©OrangePictures