Riechedly Bazoer ook in de belangstelling van Chelsea

Advertentie

De strijd om Riechedly Bazoer gaat door. In het afgelopen transferwindow meldde de Telegraaf al dat een aanbieding van Napoli was afgewezen en nu klopt Chelsea aan de deur. De club wil de 19-jarige middenvelder graag naar Londen halen.

Zijn broer en tevens zaakwaarnemer houdt het liefst alle aandacht op afstand. “Ik heb het hier naar mijn zin, ontwikkel me goed, krijg het vertrouwen van de coach en heb een contract tot 2020. Aan andere clubs denk ik nog niet”, aldus Irchandly tegenover De Telegraaf.

Riechedly is inmiddels niet meer weg te denken bij het eerste van Ajax. “Ik ben er trots op dat ik in het elftal ben gekomen en redelijk onomstreden ben. In het begin had ik de stijgende lijn goed te pakken. Maar als ik eerlijk ben, gaat het nu iets minder. Door keihard te trainen, wil ik graag het niveau van de eerste seizoenshelft weer halen. Het gaat niet heel slecht gaat maar toch eis ik meer van mezelf, omdat ik de lat hoog leg”, zegt Bazoer.

Hoewel speeltijd meer voor de hand ligt in Londen lijkt Bazoer toch de voorkeur te hebben voor FC Barcelona wat eerder Napoli en Manchester City ook al hebben gemerkt.

Riechedly Bazoer zelf focust zich op Ajax, een eerdere overname was onbespreekbaar omdat hij eerst kampioen wil worden met Ajax.

Foto’s: ©OrangePictures

Advertentie

1 Trackback / Pingback

  1. Hugo Borst: “Bazoer afwezig en viel tegen” – Ajaxzine

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*