Riechedly Bazoer in de belangstelling van FC Barcelona

Advertentie

JM20150517080Middenvelder Riechedly Bazoer heeft de interesse gewekt van FC Barcelona. In de Voetbal International onthulde hij zelf interesse van de Spaanse koploper. “Daar ga ik niet geheimzinnig over doen.”

“Twee maanden geleden hebben ze mijn broer, die ook mijn zaakwaarnemer is, op de hoogte gebracht van de interesse. Marc Overmars weet er ook van. Ze bekijken mijn wedstrijden en houden me in de gaten. Ik moet gewoon zorgen dat ik de lijn van afgelopen jaar doortrek en wie weet komt er dan iets moois uit voort”, zegt de negentienjarige middenvelder.

Ook laat Jaïro Riedewald zich in het interview uit over de toekomst van Riechedly Bazoer. “Ik zie Riechedly wel in Spanje of Italië spelen. Hij is toch een mix van Paul Pogba en Patrick Vieira”. Verdediger Kenny Tete denkt dat er ook voor Riedewald een fraaie toekomst in het verschiet ligt. “Jairo is geknipt voor Spanje, maar Engeland kan ook. Kijk maar naar Daley Blind die speelt als technische centrale verdediger toch ook voor Manchester United?”

Foto: © OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*