Lucas Andersen in vervelende spagaat

Advertentie

Morgen speelt Ajax uit tegen Willem II dat vorige week in Arnhem won van Vitesse. Voor enkele huurlingen is dit een vervelende wedstrijd. Lucas Andersen speelt dit jaar op huurbasis bij Willem II en zit hiermee in een vervelende spagaat. Lucas Andersen kan Ajax terugzetten in een strijd om de titel. “Dit moet de KNVB niet willen”, aldus Aad de Mos tegenover de Telegraaf.

“Enerzijds wil je goed presteren, jezelf bewijzen en Willem II behoeden voor degradatie maar je wilt ook niet het Jan Vertonghen scenario”. In het seizoen 2006/07 speelde Vertonghen op huurbasis bij Roda JC en scoorde de 2-2 tegen Ajax waardoor mede door zijn gelijkmaker Ajax de titel misliep, dit heeft hem jaren achtervolgd.

Aad de Mos pleit voor het aanpassen van de KNVB-regels waarbij huurlingen niet tegen de club spelen waar ze onder contract staan. “Dit zou een hoop problemen kunnen voorkomen als dit mocht.”, “nu zie dat spelers boven zichzelf uit stijgen en geweldig spelen of dat ze geen bal raken, ze doen het nooit goed.”

Foto: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*