Kwalificatie EK 2020

Advertentie

Goedkope stedentrips boek je via iLovestedentrips.nl

EK 2020 EuropaKomende week zal de kwalificatie voor het EK 2020 van start gaan. Oranje zal het in Groep C gaan opnemen tegen Wit-Rusland en Duitsland. 

Geselecteerde spelers Ajax

Bondscoach Ronald Koeman heeft de volgende spelers van Ajax opgenomen in de selectie.

  • Matthijs de Ligt
  • Daley Blind
  • Donny van de Beek
  • Frenkie de Jong

Nederland – Wit-Rusland

Het Nederlands Elftal speelt de eerste wedstrijd tijdens de EK 2020 kwalificatie in de Kuip tegen Wit-Rusland. Oranje zal aftrappen op donderdag 21 maart 2019 om 20:45 uur.

Nederland – Duitsland

De tweede wedstrijd is meteen een hele belangrijke. In de Johan Cruijff Arena zal Oranje het moeten gaan opnemen tegen Duitsland. De aftrap is op zondag 24 maart 2019 om 20:45 uur.

Johan Cruijff ArenA

Tijdens het EK 2020 zal Amsterdam één van de twaalf speelsteden zijn. In onze eigen Johan Cruijff ArenA zullen 3 wedstrijden in de groepsfase gespeeld worden en één achtste finale. Klik hier voor een overzicht van alle EK 2020 speelsteden.

Programma EK 2020

Wil je je goed voorbereiden op het EK 2020 dan kan je hier al het complete programma EK 2020 downloaden in pdf. Deze is in A4 formaat en kan je handig ophangen in de kantine op het werk of op de voetbalclub. Je ziet een overzicht van alle speeldata, stadions en speelsteden in Europa.

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*