Jairo Riedewald verlengt contract

Advertentie

Ajax maakt zojuist via hun website bekend dat Jairo Riedewald een verbeterd contract heeft getekend. Tevens voorziet het contract in een verlengen tot de zomer van 2020 in plaatst van het eerdere contract dat tot 2019 liep.

,,Dat ik mijn handtekening onder dit mooie contract heb gezet, geeft rust om verder te revalideren”, aldus Riedewald die vier weken geleden geblesseerd raakte aan zijn enkel. ,,Het is een lastige periode, waarin ik wel op schema lig wat betreft de revalidatie. Ik loop nog op krukken, maar dat is om de enkel meer rust te geven. Mentaal en fysiek gezien gaat het goed. Het liefste wil ik dit seizoen nog een wedstrijd meepikken, of dat nu in Ajax 1 of Jong Ajax is. Maar lukt dat niet, dan richt ik me op volgend seizoen.”

,,Dit is een goed signaal naar onze spelers toe”, gaf Marc Overmars na afloop van de ondertekening aan. ,,Als jongens stappen maken van bankzitter naar basisspeler en vervolgens naar het Nederlands elftal dan hoort daar een verandering in het contract bij. In dit stappenplan is Jairo een voorbeeld. Nu heeft hij een tegenslag omdat hij geblesseerd is. Dat is jammer voor hem, maar dat was geen enkel discussiepunt wat betreft deze contractverbetering.”

Foto: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*