Hugo Borst: “Bazoer afwezig en viel tegen”

Advertentie

In zijn column in het AD twijfelt Hugo Borst openlijk of Riechedly Bazoer al klaar is voor een grote club in het buitenland. Hij schrijft onder de indruk te zijn van zijn voetbaltalent, al is dat niet op basis van de wedstrijd van gisteren tegen Excelsior.

Bazoer was weinig aanwezig maar waar hij gelijk mee opviel was met een onnodige overtreding waarvoor hij geel had moeten krijgen volgens Borst.”Gisteren deed Baozer het, pootje haken en geen bal in de buurt. De scheidsrechter had een gele kaart kunnen geven maar liet dit na. Fijn voor Bazoer en De Boer, nu kan hij volgende week gewoon mee doen tegen AZ.”

“Hij viel tegen, ik vond hem afwezig. Hij zat toch niet al met zijn gedachten bij een van de prachtige clubs?”, aldus Hugo Borst. Eerder bleek Riechedly Bazoer in d belangstelling te staan van grote clubs als Chelsea, FC Barcelona en Manchester City.

Ook refereert Borst in zijn column naar het “schokkende interview” na afloop van de klassieker. Waarin Bazoer zich “Oncollegiaal of misschien oliekoekendom” heeft opgesteld aldus Borst.

Verder doet Borst een oproep aan iemand om een verstandig mens te maken van Bazoer. “Wie drukt hem op het hart dat hij nog minstens anderhalf jaar bij Ajax moet blijven om volwassen te worden?”

Foto: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*