Eredivisie AJAX -AZ 12-12-2021 om 16.45u

Advertentie

Aankondiging Ajax - AZ 12 december 2021

In speelronde 16 ontvangen de Amsterdammers het Alkmaarse AZ dat momenteel achtste staat.

AZ

De mannen van AZ hebben zich afgelopen week als groepshoofd gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Conference League. In de Competitie gaat het ze wat minder makkelijk af daar ze nog maar zeven punten hebben weten te behalen in de acht uitwedstrijden dit seizoen. Verder zit AZ in een goede flow met twee gelijke spelen (Vitesse en FK Jablonec uit) en drie gewonnen wedstrijden (alle drie thuis) hebben ze een goede reeks neergezet.

 

AJAX

Net als AZ heeft AJAX zich als groepshoofd gekwalificeerd voor de volgende ronden alleen deed AJAX dit in de Champions League met de volle buit uit zes wedstrijden. In de competitie staat AJAX ook boven aan, alleen lijkt het daar wat moeilijker te gaan dan in de Champions League. AJAX liet thuis al meerdere punten liggen door gelijk te spelen tegen Go Ahead en te verliezen van FC Utrecht. Dit bied dus mogelijkheden voor tegenstander AZ.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze nieuwe berichten? Meld je dan gratis aan bij onze berichtendienst en ontvang ze allemaal eenvoudig in je mailbox! Klik hier en meld je aan!

Scoreverloop:

  • ’50 Pavlidis 0-1
  • ’74 Haller 1-1
  • ’84 Aboukhlal 1-2

Mogelijke opstelling AJAX: Pasveer, Rensch, Timber, Martinez, Blind, Berghuis, Gravenberch, Alvarez, Tadic, Haller, Antony

Wissels: Gorter, Onana, Schuurs, Klaassen, Danilo, Neres, Mazraoui, Labyad, Taylor, Jensen, Daramy, Tagliafico

Mogelijke opstelling AZ: Vindahl, Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal, Midsjo, Witry, Clasie, de Wit, Karlsson, Pavlidis

Wissels: Aboubakhlal, Barasi, Beukema, Buurmeester, Gudmundsson, Koopmeiners, Poku, Reijnders, Reus, Taabouni, Verhulst

Scheidsrechter:

Nijhuis B.

Opmerkingen:

  • Stekelenburg blessure
  • Kudus blessure
  • Klaiber blessure
  • Baas blessure

Foto’s: ©AJAXZINE

Overige links:
Alle uitslagen Ajax
Programma Eredivisie
Programma Champions League

 

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*