El Ghazi: “2016 wordt jaar van Nouri”

Advertentie

RO150914004Afgelopen zaterdag maakte Abdelhak Nouri zijn debuut in het eerste van Ajax. In een oefenduel tegen het Duitse HSV, ter afsluiting van het trainingskamp in het Turkse Belek, mocht Nouri voor het eerst zijn talent laten zien in het eerste. Anwar El Ghazi was direct onder de indruk van Nouri.

“De kwaliteiten heeft Appie. Dat ziet iedereen” Aldus EL Ghazi tegen De Telegraaf. “Dus hij moet hard blijven werken en dan komt zijn kans vanzelf, want hij heeft eigenschappen die niet veel voetballers hebben. Zijn steekpass en techniek zijn fantastisch. 2016 wordt zijn jaar”.

Nouri zelf blijft nog met beide benen op de grond. “Anwar zegt me dat geduld het toverwoord is”, “Elke jongen staat te trappelen om zijn debuut te maken en nu dat voor mijn gevoel steeds dichterbij komt, val ik elke avond moeilijker in slaap. Niet vanwege de spanning, maar door het plezier waarmee ik aan mijn eerste minuten denk”.

Tijden het trainingskamp in Belek bleken de Nouri en El Ghazi het goed te kunnen vinden en trokken veel samen op. El Ghazi heeft op het moment geen makkelijke periode. Na zijn blessure lijkt er een vormdop. “Anwar moet nu mentaal sterk zijn. Hij heeft een blessure gehad en daarna is het moeilijk gebleken om direct weer het hoge niveau van het begin van het seizoen te halen”, zo sprak Nouri zich uit.

Foto: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*