Ajax wint moeizaam in Groningen 1-2

Advertentie

Ajax heeft een moeilijke uitwedstrijd in Groningen winnend afgesloten met 1-2. In een koude Euroborg werd met zeer slecht voetbal gewonnen van FC Groningen.

In de eerste helft had FC Groningen de meeste kansen en verdiende ze de voorsprong maar door Cillessen en een hoop geluk bleek het doelpunt uit. Diverse keren moest er aan de noodrem getrokken worden wat enkele keren de gele kaart opleverden.

Na de rust (0-0) werd Ajax gevaarlijker via Younes op het zeer slechte veld van de Euroborg. In de 59ste minuut wist El Ghazi de bal in te tikken vanuit een teruggelegde kopbal van Gudelj, 0-1. Kort daarna in de 69ste minuut kapte Younes zijn man uit in het strafschot gebied waarbij het werd neergehaald. Liesveld gaf hiervoor een terechte penalty die Schone wist te benutten.

Hierna begon Groningen nog aan te zetten wat resulteerde in de tweede gele kaart, dus rood, voor Van den Hoorn waardoor Ajax de laatste 20 minuten moest uitspelen met 10 man.

Ondanks tijdrekken van Jasper Cillessen wist Danny Hoesen de eindstand, van deze slechte wedstrijd, in de 93ste minuut op 1-2 te brengen.

Foto’s: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*