AJAX – Vitesse zondag 29 augustus 2021

Advertentie

In speelronde 3 treft AJAX de Arnhemmers van Vitesse, de wedstrijd zal plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam en begint om 14.30uur. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Denny Makkelie en zijn team.

Vitesse

Vitesse dat een uiterst moeizame start heeft in de Eredivisie met een nipte 0-1 overwinning op PEC Zwolle en een 0-3 verlies van Willem II schieten de Arnhemmers niet bepaald uit de startblokken en staan ze dan ook voorlopig in het rechter rijtje. Dit zou voor AJAX goed nieuws kunnen zijn om Vitesse juist nu te treffen, aangezien de laatste wedstrijden moeizaam verliepen tegen de Arnhemmers. Vitesse dat donderdag ook nog de return voor de Conference League tegen RSC Anderlecht (3-3) moet spelen zal daar alles op alles moet zetten om door te mogen gaan, ook dit kan gunstig zijn voor AJAX.

AJAX

AJAX zal zelf stukken beter moeten spelen dan afgelopen weekend, na in de eerste ronde promovendus N.E.C met 5-0 te hebben verslagen liepen de Amsterdammers afgelopen weekend averij op in en tegen FC Twente 1-1. Naast de teleurstellende uitslag was ook het spel van de Amsterdammers  niet bepaald AJAX waardig, wat dan ook veel kritiek te verduren kreeg van de fans. De vraag is of de nieuwe aanwinst Mohamed Daramy al minuten zal maken. De 19 jarige aanvaller overgekomen van FC Kopenhagen maakte deze week de overstap naar Amsterdam.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze nieuwe berichten? Meld je dan gratis aan bij onze berichtendienst en ontvang ze allemaal eenvoudig in je mailbox! Klik hier en meld je aan!

Scoreverloop: 

  • 5′ Antony 1-0
  • 32′ Alvarez 2-0
  • “43 Gravenberch 3-0
  • “60 Hajek (eigen doelpunt) 4-0
  • “68 Klaassen 5-0

Opstelling AJAX:

Opstelling: Stekelenburg, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Gravenberch, Klaassen, Alvarez, Antony, Tadic

Wissels: Pasveer,Setford, Berghuis, Danilo, Jensen, Labyad, Magllan, Neres, Rensch, Schuurs, Tagliafico, Taylor

Opstelling :

Opstelling: Schubert, Dasa, Oroz, Bazoer, Hajek, Wittek, Bero, Gboho, Tronstad, Frederiksen, Openda

Wissels: Houwen, Van Haveren, Buitink, Cornelisse, Darfalou, Domgjoni, Gong, Huisman, Tannane, Vroegh, Yapi

Scheidsrechter:

Denny Makkelie

Opmerkingen:

  • Kudus Geblesseerd
  • Onana Geschorst

 

Foto ©OrangePictures

Overige links:
Alle uitslagen Ajax
Programma Eredivisie
Programma Champions League

 

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*