Ajax nog niet gesproken met Chelsea over huren Traoré

Advertentie

Bertrand Traoré hier nog spelend voor Vitesse.

Ajax heeft (nog) niet gesproken met Chelsea over het huren van Bertrand Traoré aldus Kees Jansma in het FOX Sports programma ‘Natafelen met Kees’. Jansma meldde afgelopen maandag in zijn TV programma dat hij contact heeft gehad met Guus Hiddink die volgens zeggen geen serieuze interesse heeft vernomen van geen enkele club.

Ajax lijkt al een tijd op zoek naar een extra spits en wordt bij geruchten steeds met diverse mogelijkheden in verband gebracht. Spitsen als Bas Dost, KlaasJan Huntelaar, Jermain Lens en Bertrand Traoré zijn de revue al gepasseerd gedurende de winterstop. Traoré leek de beste papieren te hebben op dit moment. Hij lijkt niet in de plannen van Chelsea voor te komen en kan volgens zeggen ook moeilijk aarden in Engeland. Op de training weet hij weinig indruk te maken en komt zelden verder dan een korte invalbeurt.

Sportverslaggever van De Telegraaf heeft laten weten dat er wel degelijk contact geweest is. Overmars schijnt diverse keren contact gehad te hebben en zelfs Swart heeft gebeld.

Tweet-Mike-Verweij-Transfer

In het zelfde TV programma laat Kenneth Perez weten dat je in de winterstop geen betere spits naar Amsterdam haalt dan Milik. De eerdere namen zijn erg onrealistisch, de wens van Frank de Boer zal een dure jongen zijn.

Foto: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*