Ajax is een optie voor Hakim Ziyech

Advertentie

Ajax zou zomaar nog een verrassing uit de hoge hoed kunnen toveren deze zomer. Voor Hakim Ziyech is Ajax een serieuze optie schrijft De Telegraaf. Ook zou de komst van Peter Bosz naar Amsterdam een gunstig effect kunnen hebben op de keuze van Ziyech.

Ziyech zou volgens De Telegraaf voetbaltechnisch perfect bij Ajax passen en voor de gewenste creativiteit kunnen gaan zorgen. Ook zou het mens aan twee kanten snijden want de aanvallend denkende trainer zou het favoriete spel van Ziyech willen spelen.

Langzaam begint het animo te stijgen voor Ziyech naar mate de deadline van de transfermarkt dichterbij komt. Zo zou ook het Everton van Ronald Koeman en Internazionale met de kersverse trainer Frank de Boer in de race zijn.

Volgens zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli heeft de middenvelder zijn carrière goed uitgestippeld, speelt geld geen rol en mogelijk is Ajax wel de nieuwe stap in de loopbaan van Ziyech.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en live de verrichtingen van Ajax. Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang het laatste nieuws gratis in je mailbox.

Foto: ©OrangePictures

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*