“Ajax gaat voor spits Bertrand Traoré”

Advertentie

20180041262_a5396a5da3_mAjax gaat, volgens de Telegraaf, een poging doen om spits Bertrand Traoré de rest van het seizoen te huren van Chelsea. Troaré, de 20-jarige international van Burkina Faso,  speelde vorig jaar op huurbasis bij Vitesse maar zit dit jaar voornamelijk op de tribune bij Chelsea.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken, wilde nog niet ingaan op het nieuws rond de spits maar Ajax zou graag een optie tot koop in de huurovereenkomst willen opnemen.  Al eerder was bekend gemaakt dat Ajax zich in de winterstop wil gaan versterken met een aanvaller. Op dit moment heeft Ajax alleen met Arek Milik een fitte spits. Yaya Sanogo, op huurbasis overgekomen van Arsenal, is volgens trainer Frank de Boer nog niet fit genoeg om een volledige wedstrijd te spelen.

Hoewel de transfer een lastig verhaal zal worden heeft de transfer op dit moment mogelijk meer kans van slagen, sinds kort staat Guus Hiddink aan het roer bij de club uit Londen. Hij volgde onlangs de ontslagen trainer José Mourinho op.

Foto:Arturo Pardavila III

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*